Suntem într-un moment în care prețul combustibilului a ajuns la cote destul de ridicate și astfel, sustenabilitatea financiară a celor a căror principal obiect de activitate constă în administrarea și închirierea de mijloace de transport, este mai scăzută.

Dotarea autoturismelor cu instalații performante și fiabile GPL va aduce, pe plan mediu și lung, o scădere substanțială a costurilor dar și un beneficiu pentru clienții acestor parcuri auto. Cu siguranța alimentarea cu un combustibil aflat la jumătate din prețul benzinei convenționale este o variantă demnă de luat în calcul.

Poate principala problemă, sau mai bine spus reticență, constă, dat fiind vechimea relativ redusă a acestor autoturisme, în pierderea sau eventualele probleme cu garanția dată de producătorul mărcii auto în cauză. Iar aici lucrurile au evoluat în sensul în care, producătorul instalațiilor, Tomasseto, va asigura o garanție specială pentru autoturismele noi. Așadar a fost făcut un mare pas în acest sens.

O altă problemă des invocată este legată de fiabilitate. Exemplele de mașini care au depășit pragul de 500.000 km, la care motoarele nu au suferit nici o defecțiune, înlătură și acest aspect. Noile instalații sunt gestionate de un modul electronic, asemănător celui de injecție al mașinii și este gândit să se adapteze în funcție de condițiile de temperatură, accelerație etc. Performanța acestor instalații a fost adaptată constant la dezvoltare și inovațiile aduse motoarelor cu noile norme de poluare

Siguranța este iarăși un aspect la care au fost făcute update-uri periodic ajungându-se ca sistemul de alimentare cu gaz să fie mult mai sigur în raport cu cel destinat combustibilului clasic.

Prețurile variază și se adaptează la tipul de autoturism, la mărimea parcului auto, de aceea, dacă vrei să-ți faci niște calcule, sau poate ai nevoie de informații în plus, nu ezita să ne contactezi.

Datele noastre de contact sunt:

  • Bariera Valcii Nr. 243A Craiova Dolj
  • 0722.431.656
  • luni – vineri 09.00 – 17.30

Experiența noastră în acest domeniu ne recomandă dar în același timp ne obligă să păstrăm standardele profesionale la un nivel cât mai ridicat!!