Este o întrebare pe care, deseori, o auzim în rândul posesorilor de autoturisme. În primul rând datorită economiei pe care o poți face în timp. Noile instalații GPL sunt atât de performante încât se adaptează constant cu ajutorul unui calculator asemănător cu cel original al mașinii și reușește să-și adapteze parametrii de injecție în timp real rezultând astfel o experiență identică de condus la fel ca atunci când combustibilul este benzina.

Reviziile sunt modice ca preț iar fiabilitatea pe termen lung este imbatabilă și asta datorită numărului mic de componente din care este alcătuită instalația.

O altă suspiciune sete legată de defectarea motorului în timp. Instalațiile pe care le montăm în atelierul nostru sunt concepute să pornească odată ce lichidul de răcire, antigelul, atinge o temperatură de 30-40 grade, astfel pornirea se face exclusiv pe benzină și astfel motorul este protejat.  Și respectarea reviziilor în fiecare an sau la atingerea celor 10000 km are un rol esențial în exploatarea motorului într-un mod corect.

În atelierul nostru au fost montate peste 50.000 de instalații pe o gamă diversificată de autoturisme, așadar experiența ne ajută să alegem instalația potrivită tipului de mașină dar și modul în care această este montată.

Așadar dacă vrei să aflii mai multe despre instalațiile gpl nu ezita să ne contactezi la telefon 0351.444.411 sau, de ce nu, să ne faci o vizită în Bariera Valcii Nr. 243A Craiova Dolj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *