Recuperarea costului instalatiei GPL
Cumpararea unei instalatii GPL in RATE face ca din diferenta de pret GPL/Benzina sa poti achita instalatia, ramanandu-ti chiar si o mica economie.

La 1000 km parcursi pe luna cu un consum urban de 10 litri la 100 de km, rezulta 100 l benzina la pretul de 6.30 lei pe litru si o cheltuiala lunara de 630 lei. Aceiasi km se pot parcurge cu o cheltuiala de numai 330lei cu GPL. Diferenta de 300 lei poate acoperi o rata de aproximativ 100 lei, ramanand si o economie lunara de 200 lei.

Astfel, recuperarea investitiei se face in maxim 12000 km.

Eficienta instalatiei GPL

  • Costuri scazute datorate pretului mic al GPL(economia de bani va fi de cel putin 40%)
  • noxe nepoluante
  • creste fiabilitatea motorului, prin eliminarea reziduurilor de ardere, datorita faptului ca gpl-ul are arderea mai completa
  • nu necesita folosirea uleiurilor, sau a componentelor de aprindere speciale
  • cresterea autonomiei de deplasare.

Sfaturi practice
Pentru intretinerea in stare buna a injectoarelor de benzina este obligatoriu ca motorul sa functioneze periodic si pe benzina.Este recomandat ca la 1000 de km efectuati pe gpl, sa se parcurga cel putin 30 de km pe benzina , de preferat in regim de turatie mai mare (peste 2500 ture). Aceasta impune ca, la un drum in afara, cand mergeti cu viteza, sa comutati pe benzina si sa parcurgeti cel putin 30 de km, pentru evitarea colmatarii (infundarii) injectoarelor de benzina.

Nord Service Gpl Expert

Montaj si service instalatii GPL Craiova Dolj, plus zona Olteniei Gorj, Mehedinti, Valcea, Olt.